Quad Systemen

 • Quad sneeuwschuiver

  Quad sneeuwschuiver

  Deze Sterke 140cm brede Sneewschuif met kantel veligheidssysteem en rubber schuifmes, de sneeuwschuif wordt gemonteerd via het snel wissel systeem.

 • ATV Klepelmaaier

  ATV Klepelmaaier

  “Geen graspriet blijft staan...”

  Naast het bedieningsgemak is het grote voordeel van een klepelmaaier gemonteerd aan de voorzijde van de Quad, dat er snel en effectief gemaait kan worden.
  In een hoek of rondom een perk of paal, met deze compacte klepelmaaier maai je echt alles!

 • Quad bezems

  Quad bezems

  Een krachtige roterende bezem speciaal ontwikkeld voor een Quad.
  Veel vergelijkbare bezems zijn to zwaar of te ver voor de quad gemonteerd waardoor het zwaarte punt (te)ver voor de quad gebracht wordt zodat de quad voorover gaat hellen.

 • NIEUW !!!! Elektrische Quad

  NIEUW !!!! Elektrische Quad

  Veelzijdig, geschikt voor elk terrein en elke lading.

  Met zijn zeer lage geluidsniveau en vermogen om in elk terrein uit de voeten te kunnen, is de elektrische quad ideaal voor diverse werkgebieden.  Waaronder het werken met dieren, filmen in de natuur, search and rescue... en nog veel meer

 • Electrical Systemen

  Electrical Systemen

  Een compleet systeem voor de toepassing van o.a. richtingaanwijzers bij een Quad. Een plug and play systeem waarmee een Quad omgebouwd kan worden zodat deze gekeurd kan worden voor het gebruik op de openbare weg.
  Wij hebben een complete kit samengesteld zodat de Quad eenvoudig omgebouwd kan worden. De producten zijn in een kit te bestellen of als losse onderdelen.

  Kwaliteit is geen optie maar een feit!
  De onderdelen zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit en gekeurd volgens de CE normen.

 • Quad Differential

  Quad Differential

  Een echt achter-differentieel voor maximale veiligheid en het verbeteren van de stuureigenschappen.
  Multi Technologie heeft als eerste en enige een after market 'true differential' ontwikkeld.
  Een plug and play differenteel voor bepaalde type Quads met een 'limited slip' waardoor de rij-eigenschappen van de Quad tot 100% verbeteren!

 • Quad MULITEG Systemen

  Quad MULITEG Systemen

  De MULTITEG Quad systemen zijn robuust en van hoge kwaliteit. een serie product specifiek ontworpen voor het gebruik op of aan een Quad.

 • DTV Shredder

  DTV Shredder

  De DTV Shredder is uitgerust met rupsbanden en kan daardoor uit de voeten op elk terrein De unieke besturing van de DTV Shredder is gepatenteerd en niet zonder reden; jouw leunbewegingen worden omgezet in draaibewegingen door het binnenste ‘wiel’ af te remmen en het buitenste harder te laten draaien. Omdat de krachtoverbrenging geschiedt middels een krachtige motor en traploze CVT-automaatjes is de aandrijving zowel krachtig als smooth.

 • Quad Twin Systen

  Quad Twin Systen

  Schuiven en vegen in één beweging, het Twinsysteem is onder meer ontwikkeld om schaatsbanen in een korte tijd schoon te kunnen maken.