Nieuws

 • GEZOCHT: Allround Assemblage Medewerker

  VACATURE (2018)

  Vacature Multi Technologie

  Multi Technologie BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring in voertuigtechniek is Multi Technologie BV een betrouwbare partner voor het ontwikkelen en vervaardigen van specifieke producten en systemen. Multi Technologie BV innoveert met de klant mee en hierdoor blijft onze expertise en flexibiliteit toonaangevend.
  Werken bij Multi Technologie BV betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een ultieme beleving voor onze klanten. Door onze eigen engineers bieden wij een breed scala aan van modificatie, homologatie, producten en systemen die een specifiek doel dienen voor Voertuigen en ATV’s (o.a. Quads). Multi technologie BV heeft een uitgebreid assortiment aan eigen ontwikkelde producten en (elektrische)systemen. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Multi Technologie BV heeft zijn kantoor in Heteren met een team van totaal 10 medewerkers. Om de beleving van onze klanten tot een nog hoger niveau te brengen, zoeken wij per direct een

   Allround Assemblage Medewerker

   

  Functieomschrijving
  Multi Technologie BV zoekt:
  Een enthousiaste collega met minimaal VMBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je nauwkeurig en kun je goed in teamverband samenwerken. Je beschikt over een rijbewijs B.

  Dit ga je doen
  Als Allround Assemblage Medewerker ben je een belangrijke schakel binnen onze onderneming.      Je werkzaamheden bestaan deels uit o.a. seriematige assemblage en deels uit het werken aan verschillende projecten. Denk hierbij aan ‘Customizing’ (het aan de persoonlijke smaak aanpassen van een voertuig). Dit alles voer je uit binnen een klein team van enthousiaste en gedreven collega’s.

  Je werkomgeving
  Ons kantoor te Heteren bestaat uit 10 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 


  Jouw profiel
  Beschik jij over minimaal VMBO werk- en denkniveau en voldoe je aan onze functieomschrijving, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.


  Ons aanbod
   - een aanstelling met uitzicht op een vast contract
   - een eventuele opleiding tot monteur (via Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL)
   - werken in een gezellig team
   - salaris conform CAO-MTeen 40-urige werkweek (of conform de BBL richtlijnen)

  Jouw reactie

  Ben je enthousiast?
  Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Melissa van Gellekom te sturen. Emailadres : m.vangellekom@multi-technologie.com
  Wil je meer informatie dan kun je Melissa van Gellekom van dinsdag t/m vrijdag bereiken op 026-4742226.
  Meer informatie over onze organisatie vind je op www.multi-technologie.com

 • Polaris Slingshot

  Polaris Slingshot: ja graag (2017)

  Polaris Slingshot 194pk

  Wij zijn van alle markten thuis !! 
  Deze polaris Slingshot hebben wij gemodificeerd. Het vermogen van deze Slingshot is nu verhoogd van 153 naar 194 pk (gemeten op het achterwiel) 

  Van alleen maar sneeuwscooters en rare buggy's in elkaar schroeven word je op den duur ookeen beetje kriegelig. Daarom doet het Amerikaanse Polaris eens gek en komen ze met deze Slingshot, een driewielig scheurgevalletje dat ongekend spannende ritjes belooft.
  De Polaris Slingshot wordt in de VS op de markt gezet als motorfiets, niet als auto, wat betekent dat er een hele zwik aan veiligheids- en emissie-eisen is waaraan hij niet hoeft te voldoen. En dat betekent weer meer ruimte voor gekkigheid en plezier. Zo kun je een motorfiets zo hoekig en puntig maken als je wilt zonder dat er iemand zich begint af te vragen of het wel veilig is voor rennende kleuters die er op de parkeerplaats van de supermarkt hun arm tegen zouden kunnen stoten. Je ziet het: Polaris maakt hier dankbaar gebruik van en maakte van de Slingshot een soort Transformer die middenin zijn transformatie is blijven steken.
  De Slingshot is 3,80 meter lang, 1,96 meter breed en slechts 1,31 meter hoog. Hij is opgebouwd rond een spaceframe van high-strength staal en heeft een 2,4-liter EcoTec viercilinder van GM aan boord, die 175 pk en 225 Nm naar het enkele achterwiel stuurt via een handgeschakelde vijfbak en een met kevlar versterkte riemaandrijving. Het hele apparaat weegt rijklaar slechts 790 kilo, dus de pk/gewichtsverhouding belooft veel goeds. Naast twee zitplaatsen is de Slingshot voorzien van moderne gimmicks als stabiliteitscontrole, Bluetooth, een achteruitrijdcamera en led-achterlichten.

  Slingshot 194 pk

 • Erkend SBB leerbedrijf (2017)

  SBB erkend leerbedrijf

  Multi-Technologie is een officieel erkend SBB erkend leerbedrijf die mbo-ers begeleid enkennis laat maken met de automotive. Wij hebben erkende leermeesters in dienst.

 • Pilot met elektrische quad bij muskusrattenbeheer (2017)

  12 juni 2017

  De eerste 100% elektrische quad van Waterschap Rivierenland is in gebruik bij de afdeling Muskusrattenbeheer. Met een pilot willen we ontdekken of deze vorm van duurzaam vervoer past bij ons werk.

  Muskusrattenbestrijders maken al langer gebruik van quads, kleine en wendbare voertuigen om in het buitengebied te werken. Maandagochtend de eerste volledig elektrische quad afgeleverd bij het hoofdkantoor in Tiel. De pilot moet duidelijk maken of en hoe de elektrische quad past bij ons werk. De quad is op te laden met 220 volt en kan met volle accu's een werkdag onafgebroken rijden. De elektrische quad is inzetbaar in het gehele werkgebied van de Muskusrattenbestrijding, in vier waterschappen langs de grote rivieren.

  Waterschap Rivierenland wil dat al het zakelijk vervoer door medewerkers in 2030 niet meer gebeurt met fossiele brandstoffen. Elektriciteit is één van de vervangende brandstoffen. De sleutel voor duurzame mobiliteit ligt volgens secretaris-directeur Kees Vonk bij de medewerker zelf: "Wij proberen de randvoorwaarden zo gunstig mogelijk te maken voor de medewerker om niet in een vervuilende auto te stappen, zoals grotere fietsenstalling, of het aanbieden van elektrisch vervoer." Eind vorig jaar ontving Waterschap Rivierenland de Lean and Green Personal Mobility Star, omdat de medewerkers sinds 2012 de doelstelling van 20% CO2-reductie hebben gerealiseerd. 

  (Bron: https://www.waterschaprivierenland.nl/nieuws/2017/06/pilot-elektrische-quad-muskusrattenbeheer.html,              http://www.bd.nl/aalburg/rattenvangers-waterschap-rivierenland-testen-elektrische-quad~a1519523/

 • Waterschap Rivierenland inspecteert met quads Multi-Technologie (2017)

  TIEL - Waterschap Rivierenland is begonnen de 550 kilometer dijken langs de grote rivieren te inspecteren. Deze inspectie vindt jaarlijks plaats, direct na het hoogwaterseizoen. Het gras is dan nog kort en eventuele schade aan de dijken wordt snel opgemerkt. Inspectie vindt gewoonlijk te voet plaats, maar in de Betuwe gebeurt dit nu ook met quads.
  Belangrijke herstelwerkzaamheden voert het waterschap direct uit. Het herstel van de overige schade volgt in de loop van het jaar. Komend najaar, aan het begin van het volgende hoogwaterseizoen, liggen de dijken er volgens het waterschap dan weer goed bij.

  Quads over de dijken
  Voor het eerst doet het waterschap dit jaar ervaring op met inspectie vanaf quads. Deze kleine voertuigen kunnen tijdwinst boeken. De pilot moet antwoord geven op de vraag of de inspectie op deze manier goed is uit te voeren. De pilot is in een deel van de Betuwe, langs dijken met weinig bebouwing en afrastering. Het waterschap zet al vaker quads in, bijvoorbeeld bij het muskusrattenbeheer.

  Dit is het tweede jaar dat de dijkeninspecteurs een speciale app gebruiken op tablets, waarmee ze schadegevallen nauwkeurig kunnen vastleggen en - met foto’s direct kunnen doorzenden naar het hoofdkantoor. De dijkeninspecteurs zijn herkenbaar aan de felgekleurde hesjes.

  Bron: TV Gelderland 

  http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2128646/Waterschap-Rivierenland-inspecteert-met-quads

 • Infratech (2015)

  Een nieuw en uniek systeem die aansluit aan de hedendaagse behoefte voor het veilig werken aan en langs de weg!
  voor het dynamische informeren is dit systeem een echte aanwinst voor ieder bedrijf die maximaal gebruik wil maken van dit type signalering.
  Multi functioneel en effectief zijn de kernworden voor dit systeem. alsmede de zichtbaarheid en opvallendheid.

 • LED voertuig signaleringssyteem

  Politie (2014)

  Eenvoudig in gebruik en zeer effectief!
  De besturing is simpel en geeft direct vertrouwen, ook voor mensen die er voor het eerst mee werken.

  MAVITD M-serie
  Een Full Color LED display dakmontage systeem met een snelle en eenvoudige bediening waardoor het systeem adequaat ingezet kan worden.
  Via het touchpaneel met voor geprogrammeerde bibliotheek kan er direct een keuze gemaakt worden voor een opvallende en duidelijke communicatie.

  Instant message.
  ook is het mogelijkheid om via het touch paneel een eigen samengesteld bericht weer te geven van tekst en/of een afbeelding uit de voorgeprogrammeerde bibliotheek. deze optie noemen wij 'instant message'.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of met een van onze dealers.
  onder 'download' is er een PDF beschikbaar met aanvullende informatie. - download


 • Securiquad

  WACKEN (2013 , 2014)

  Er komt veel kijken voor het begeleiden van 250.000 mensen in een tijdsbestek van 5 dagen bij Wacken Open Air.
  Met de ondersteuning van de SecuriQuad kunnen wij adequaat reageren wanneer er een plotselinge wijziging doorgevoerd moet worden.

  De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig gebruik gemaakt van de flexibiliteit van de SecuriQuad omdat er een ongeval was gebeurd en wij hiervoor direct een omleiding moesten inzetten of bijvoorbeeld voor het ondersteunen van het parkeren van de dagbezoekers.

 • Paardenmarkt Elst (2013 , 2014)

  wij hebben een uitermate goede ervaring opgedaan met het gebruik van de SecuriQuad tijdens de Paardenmarkt te Elst.
  Rond 15:00 uur bleek dat een horeca-inrichting in Elst zoveel bezoekers had dat er geen mensen meer toegelaten mochten worden.

  Omdat de gasten dit niet wisten bleven zij komen wat leidde tot een ophoping van mensen bij de toegang van het café (deze was afgezet met hekken).
  Deze toeloop gaf overlast voor de buurt en op straat, en de openbare orde en veiligheid dreigden in gedrang te komen.

  Om deze mogelijke overlast en veiligheidsproblemen te voorkomen was het voor de politie en gemeente van belang om de mogelijke bezoekers er zo snel mogelijk op te wijzen dat de betreffende horeca-inrichting vol was. Daarbij hebben wij een beroep op u gedaan en konden wij gebruik maken van de SecuriQuad die elders op de Paardenmarkt stond.
  Ondanks het feit dat de Dorpsstraat vol stond met vele duizenden bezoekers was de SecuriQuad binnen 10 minuten op de plaats waar wij deze wilden hebben en konden de bezoekers geïnformeerd worden. Snel ter plaatse met de tekst die de politie wenselijk achtte.

  Wij maken bij diverse evenementen gebruik van zogenaamde tekstwagens. Nadeel van deze wagens is de beperkte flexibiliteit. Wanneer deze er eenmaal staan zijn deze, zeker wanneer er veel bezoekers zijn, bijna niet meer te verplaatsen. Want dan moet je met een auto + aanhanger door de menigte.

  Het gebuik van de SecuriQuad tijdens de Paardenmarkt is ons zeer goed bevallen en een aanrader voor andere evenementen.

 • Koning Willem Alexander in Driel (2014)

  20 september 2014 was er een herdenkingsbijeenkomst in Driel.
  Voor de begeleiding van de vele bezoekers hebben wij wederom gebruik gemaakt van de SecuriQuads.
  Door de flexibele wijze van informeren en snelle inzetbaarheid hebben wij adequaat kunnen reageren. het informeren doormiddel van deze dynamische LED schermen zijn een uitkomst voor zowel de bezoeker als de organisatie.