Elektrische Quad/ATV


Minder onderhoud. Minder storingen. GROEN

Uitgebreide testen hebben bewezen dat de elektrische quad/ATV een betrouwbare machine is met een bijkomend voodeel dat deze minder onderhoud nodig heeft dan de conventionele quads/ATV's.
De elektrische quad heeft ook minder bewegende delen, dit resulteert automatisch in minder  storingen.

De groene factor
Onderzoek toont aan dat tegenwoordig de voorkeur wordt gegeven aan bedrijven die zich bewust zijn van het milieu
De elektrische quad kan duurzaam opgeladen worden, en zal hierdoor niet alleen uw lopende kosten, maar ook uw CO2-uitstoot tot nul reduceren.

Geen klus te zwaar.
De capaciteit van de elektrische quad op het gebied van 4x4 slepen, klimmen en manouvreren in elk type terrrein is ongekend. Dit heeft hij mede te danken aan zijn unieke gewichtsverdeling. De elektrische quad is ontwikkeld en gebouwd voor het echt zware werk.

 

Alternatieve kracht
De elektrische quad/ATV is ontwikkeld en geproduceerd als een echt werkpaard. Door middel van zware testen, een streng gecontroleerde productie en kwalitatief hoogwaardige onderdelen maken het een machine waar u op kunt vertrouwen en bouwen. Een verbazingwekkend koppel voor het betere 4x4 sleepwerk en daarbij ook nog eens uiterst stil. U zult uw dieren of omgeving niet snel laten schrikken. 
Met de elektrische quad spaart u op termijn uw portemonnee en het milieu.

De stille kracht.
De elektrische quad is een stuk stiller dan de gemiddelde quad. Het enige geluid dat hoorbaar is, is het gebruikelijke geluid van de banden en aandrijving. Dit aspect van de elektrische quad wordt ook zeer gewaardeerd door de bestuurders en mensen die ermee gewerkt hebben. Tevens zorgt u met de elektrische quad voor minder geluidsoverlast.

Wilt u meer weten over de elektrische quad ? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 -(0)26-4742226

 <